Skip to content
HOW TO BEAUTIFY YOUR SMILE AND LOOK GREAT IN PHOTOS?


Hoe maak je je glimlach nog mooier?

Hoe je een fotogenieke glimlach op een natuurlijke manier kunt perfectioneren door het doen van gezichtsoefeningen en meer.

Als je poseert of als je iemand voor het eerst ontmoet, is een prachtige glimlach de beste reclame voor je persoonlijkheid. Volg onze snelle en makkelijke beautytips voor een perfecte glimlach.

Houd het natuurlijk

Het geheim van een fotogenieke glimlach is: houd het natuurlijk. Een té geposeerde glimlach ziet er ongemakkelijk uit en komt niet goed over op een foto.

Forceer niks, ontspan je gezicht en glimlach vriendelijk. Houd je mond een beetje open zodat je onderlip matcht met de curve van je boventanden. Denk aan leuke dingen en die perfecte glimlach komt vanzelf.

Een work-out voor je gezicht

Een snelle work-out doet wonderen voor je lichaam, maar wist je dat het ook helpt een perfecte glimlach te krijgen? Je kunt gezichtsoefeningen doen om de spieren in je gezicht te verstevigen, net als in de rest van je lichaam.

De makkelijkste gezichtstraining is het oefenen van je glimlach voor de spiegel. Ga voor een spiegel zitten of staan, ontspan je gezicht, maak een kusbeweging en glimlach. Blijf 10 seconden glimlachen en ontspan daarna weer. Denk eraan: oefening baart kunst. Doe deze oefeningen eenmaal per dag tot je een glimlach hebt die natuurlijk aanvoelt en er geweldig uitziet.

Als je make-up draagt, doe het dan subtiel

Voor een perfecte glimlach is een natuurlijke make-up de beste basis. Subtiliteit past bij een glimlach, dus kies voor make-up die past bij de kleur van je huid.

Kies de juiste kleur lipstick waardoor je tanden witter lijken. Tinten als kersenrood, wijnrood, pruim, of roze laten een glimlach het mooist uitkomen.

Verzorg je tanden goed

Niets is zo belangrijk voor een perfecte glimlach als parelwitte tanden. Verzorg je tanden goed en ze zullen je belonen met een gezonde glimlach.

Borstel je tanden minstens tweemaal per dag en spoel altijd met een goed antibacterieel mondwater. Wij adviseren je tanden te onderhouden met White Now Glossy Chic. White Now Glossy Chic geeft je door de optische Blue Light-technologie en ultra-glanzende kristallen direct wittere tanden* met een glanzende finish.

* Het directe witmakende effect is optisch en tijdelijk. Er is een klinische studie uitgevoerd waarbij het directe witmakende effect werd gemeten bij 78 personen.

 

Twee ouders helpen hun kind bij het tandenpoetsen met gebruik van Prodent.

Jouw Vragen Over Mondverzorging

Vind nuttig advies voor je vragen over mondverzorging in onze artikelen samengesteld door Prodent

MEER ARTIKELEN LEZEN