Skip to content
Eenvoudige make-up: creëer in 5 minuten een vlekkeloze look

Eenvoudige make-up: creëer in 5 minuten een vlekkeloze look

Je beautyfix in 5 minuten

Tijd is tegenwoordig belangrijk. Het is vaak moeilijk om een momentje van rust te vinden, laat staan dat je uren voor de spiegel kunt doorbrengen. Met deze eenvoudige make-up-tips heb je in een paar minuten een vlekkeloos resultaat.

1. Voorbereiding


Zelfs als je maar vijf minuten hebt, is het voorbereiden van je huid een must. Reinigingsdoekjes zijn ideaal als je haast hebt. Of je doet wat moisturizer op een watje en brengt dit met lichte, vegende bewegingen aan op je voorhoofd, neus, wangen, en hals.

2. De basis

Een vloeibare foundation is de makkelijkste manier om een gelijkmatige, perfecte basis te krijgen. Breng wat foundation aan op je gezicht, meng het met een make-up-sponsje en je bent klaar! Zorg ervoor dat je er eentje kiest die de tint van je huid zo dicht mogelijk benadert.

Je kunt voor een lichtere dekking ook BB- of CC-crème gebruiken.

3. Concealer

Een concealer in stickvorm past in elke tas. Gebruik 'm voor de kringen onder je ogen, oneffenheden of rode plekken, en meng voorzichtig met je vingers.

4. Wangen en lippen

Een stick met een kleur die je voor verschillende delen van je gezicht kunt gebruiken, is onmisbaar als je weinig tijd hebt of snel even iets bij wilt werken. Deze handige stick is zowel te gebruiken als oogschaduw, blush en lipkleur en past makkelijk in je tas, waardoor je altijd en overal een kleurtje bij de hand hebt.

Breng een streepje aan op je jukbeenderen en meng met je vingers. Lipstick klaart de klus voor je lippen.

5. Ogen

Smokey eyes staan iedereen, maar het kost wat tijd om ze te maken. Voor een snelle variant die je ogen goed laat uitkomen, zijn een eyelinerpotlood en mascara je beste vrienden. Gebruik het potlood om een lijntje te trekken bij de bovenkant van je oogleden, en veeg een beetje uit met je vinger zodat de lijn niet te hard is. 

Daarna volgt de mascara. Om je wimpers te verlengen, draai je je borstel bij het aanbrengen van de inzet naar het uiteinde. Beweeg het handvat wat heen en weer als je de haren van je wimpers los van elkaar wilt krijgen en een dikker effect wilt. Herhaal voor meer volume.

6. Wenkbrauwen

Het is handig om een pincet in de buurt te hebben om je wenkbrauwen op elk moment bij te werken. Als je geen tijd hebt om je hele wenkbrauwen te doen, vul je alleen de kalere delen in met een wenkbrauwpotlood. Je maakt het af met een laagje wenkbrauwgel.

7. Glimlach

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar je look wordt bepaald door je glimlach. Probeer de White Now Touch whitening pen van Prodent voor een snelle boost. Hij werkt op dezelfde manier als een concealer-pen voor je gezicht en je gebruikt hem om meteen een stralend effect te krijgen. Als je hem met de miniborstel aanbrengt, creëert het serum met licht-reflecterende kristallen een waas van heldere stralen op je tanden.  

De pen past makkelijk in je tas en je kunt dus altijd en overal je tanden even bijwerken als dat nodig is. Het heeft geen schurende werking en je kunt hem dus zo vaak als je wilt gebruiken.

Met deze snelle en makkelijke tips krijg je in vijf minuten een perfecte, gepolijste look.

 

Twee ouders helpen hun kind bij het tandenpoetsen met gebruik van Prodent.

Jouw Vragen Over Mondverzorging

Vind nuttig advies voor je vragen over mondverzorging in onze artikelen samengesteld door Prodent

MEER ARTIKELEN LEZEN